Home » Administratie » Cine va reprezenta Bârladul la ADIV și ADI-APC

Cine va reprezenta Bârladul la ADIV și ADI-APC

Consilierii locali au ales pe 27 noiembrie, în ședință extraordinară a legislativului bârlădean, persoanele care vor reprezenta municipiul în două importante forumuri.

Este vorba despre Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară a Județului Vaslui (ADIV) și despre Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară de utilități publice pentru serviciul de alimentare cu apă și de canalizare din municipiile Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești (ADI-APC).

Consilierii bârlădeni au votat atât reprezentantul legal care va reprezenta interesele orașului în Adunarea Generală a celor doua asociații, cât și împuterniciții, care să înlocuiască reprezentantul legal în cazul în care acesta nu , din motive obiective, să fie prezent în momentul în care este convocat.

Astfel, primarul Dumitru Boroș a fost ales ca reprezentant legal care să reprezinte interesele UAT Bârlad, atât în Adunarea Generală a ADIV cât și în cea a ADI-APC.

Carmen Dima Ifrim a fost aleasă ca reprezentant împuternicit la ADI-APC iar Iulian Groza, împuternicit la ADIV. Ambii sunt consilieri locali PNL. Cei trei vor putea apără interesele orașului în probleme destul de importante, printre care managementul deșeurilor sau prețul apei. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*