Home » Administratie » Bătrână carbonizată într-o casă din Zăpodeni

Bătrână carbonizată într-o casă din Zăpodeni

O femeie de 76 de ani a murit arsă de vie în propria locuință după ce aceasta a fost cuprinsă de flăcări, cel mai probabil de la jarul căzut din sobă pe covorul din camera în care se afla. Pompierii au găsit trupul bătrânii carbonizat în apropierea ușii, intervenția pentru lichidarea incendiului durând o oră și jumătate.

 

Neatenția în exploatarea corespunzătoare a surselor de încălzire face victime în continuare în județul nostru. De această dată este vorba de o bătrână din Zăpodeni care și-a pierdut viața după ce locuința i-a luat foc de la jarul căzut din sobă pe covorul din odaie întrucât a lăsat ușița sobei întredeschisă. Femeia de 76 de ani a încercat să se salveze încă de la începutul de incendiu, însă, pe motiv că se deplasa greu, nu a mai reușit să iasă din cameră, căzând lângă ușă. De altfel, acolo a și fost găsită de către pompieri, trupul său fiind carbonizat.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului și într-o bucătărie. În camera cuprinsă de flăcări a fost găsit trupul carbonizat al unei persoane de sex feminin, în vârstă de aproximativ 76 ani. După o oră și jumătate, incendiul a fost lichidat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului, au ars aproximativ 120 metri pătrați de acoperiș din tablă pe astereală din lemn, două uși, două ferestre, piese de mobilier, diverse textile și s-au degradat aproximativ 60 metri pătrați tencuială, o ușă, piese de mobilier și diverse textile. (Ionuț PREDA)

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*