Home » Administratie » Opt garaje de lângă Sala de Sport din Bârlad vor fi demolate

Opt garaje de lângă Sala de Sport din Bârlad vor fi demolate

Primăria Bârlad trece la măsuri radicale. Proprietarii primelor opt garaje situate lângă vechea sală de sport de pe strada Mihail Kogălniceanu din Bârlad au fost somați ca până astăzi, 2 decembrie, să elibereze spațiile.

În caz contrar, reprezentanții Primăriei le-au pus în vedere deținătorilor de garaje că acestea vor fi dărâmate cu buldozerul, indiferent dacă au fost sau nu evacuate. Dintre cei opt deținători de garaje, trei nu au acte de proprietate, drept care nu au fost despăgubiți de Primărie, așa cum s-a întâmplat cu ceilalți cinci posesori de garaje.

În schimb, Primăria le-a repartizat câte un mic teren pe care să-și ridice un alt garaj. Oamenii spun că investiția este costisitoare, doar pentru autorizațiile necesare fiind nevoie de câteva mii de lei. Cel mai probabil, cei trei foști deținători de garaje își vor ține mașina, de acum încolo, în fața blocului, la fel cum s-a întâmplat și cu alți cinci posesori de garaje demolate de un an și jumătate, tot în zona Mihail Kogălniceanu.

„Atunci, li s-a spus oamenilor că demolarea e necesară pentru a crea spațiu suficient pentru extinderea Grădiniței nr. 5. A trecut destul timp și lucrările la această investiție nu au început. „Să sperăm că nu se va întâmpla așa și cu lucrarea de reabilitare și extindere a sălii de sport din strada Mihail Kogălniceanu pentru care au fost dezafectate opt garaje.”, a declarat unul dintre proprietarii garajelor demolate. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: