Home » Administratie » Tineri profesioniști pentru Vaslui!

Tineri profesioniști pentru Vaslui!

Timp de aproape 30 de zile, partidele au venit în fața vasluienilor să își prezinte echipele de candidați.
Pe 6 decembrie, vasluienii vor alege 7 deputați și 3 senatori – 10 parlamentari care îi vor reprezenta pentru următorii 4 ani, reprezentanți care vor vota legi de importanță națională și care vor contura viitorul României.

În ultimii 30 de ani, reprezentanții din Parlamentul României au urmat aceeași rețetă: oameni de partid, competențe reduse și reprezentanți ai unei mentalități învechite. Faptul că reprezentanții din Parlament nu au fost cei mai bine pregătiți pe care i-am fi putut avea se poate vedea în faptul că județul Vaslui este printre cele mai puțin dezvoltate din România.

Politicienii au ținut o zonă cu resurse agricole bogate, în sărăcie, pentru a putea fi mai ușor de controlat. O speranță s-a arătat acum 4 ani când vasluienii au ales să trimită un reprezentant al noii clase politice în Parlament.
Însă este nevoie de mai mult, iar majoritatea partidelor nu au înțeles lucrul acesta. La Vaslui, au venit în față cu candidați mentalități vechi, sau educați în același stil al politicii dusă în spatele ușilor închise.
Dintre toate listele de candidați din județul Vaslui, lista Alianței USR PLUS s-a remarcat ca având candidații cei mai pregătiți dar și cei mai transparenți.
O listă care îmbină tinerețea cu experiența, o listă pregătită să meargă în Parlament și să se apuce de treabă încă din prima zi de mandat.
Tinerii profesioniști de pe lista USR PLUS provin din domenii diverse. Educație, economie, IT, drept – toate domenii esențiale în care România are nevoie de oameni cu viziune. Acei oameni cu viziune sunt membrii USR PLUS.

Planul lor prevede concentrarea resurselor politice spre a face din agricultură un adevărat motor al economiei care să sprijine toate ramurile economiei care aduc bunăstare.
Alegerea este clară: a venit timpul ca vasluienii să aleagă în sfârșit o echipă de oameni pregătiți care să îi reprezintă și să lase în urmă un trecut în care sărăcia a fost cuvântul de ordine.
Acea echipă va fi pe buletinul de vot la poziția 3!
Acea echipă este USR PLUS!

About admin

One comment

  1. Bravo oameni buni! Votăm USR PLUS!

%d blogeri au apreciat: