Home » Administratie » Peste 465.000 de buletine de vot ajung astăzi la primăriile din județ pentru alegerile parlamentare

Peste 465.000 de buletine de vot ajung astăzi la primăriile din județ pentru alegerile parlamentare

Instituția Prefectului Județului Vaslui va distribui, astăzi, către cele 86 de unități teritorial-administrative buletinele de vot pentru alegerile parlamentare de duminică. În total, nu mai puțin de 465.900 de buletine de vot vor ajunge, în final, către cele 542 de secții de votare care vor funcționa la nivelul județului nostru. 

Alegerile generale din 6 decembrie au intrat în linie dreaptă. În consecință, buletinele de vot pentru cele 542 de secții de votare din județ vor fi distribuite către unitățile administrativ-teritoriale de la nivelul prefecturii, mai precis din sala mare de ședințe a Palatului Administrativ, acolo unde sunt sub supravegherea jandarmilor.
Preluarea buletinelor de vot se va face de către primari, care vor primi pe semnătură și materialele dezinfectante, mănușile și măștile pentru alegerile generale”, ne-a declarat prefectul județului Vaslui, Mircea Gologan.
Nu mai puțin de 465.900 de buletine de vot vor ajunge la secțiile de votare în cursul serii de sâmbătă, urmând ca procesul electoral să înceapă duminică dimineață, la ora 7.00. Teoretic, aproape 420.000 de persoane de județul Vaslui ar urma să meargă la vot pentru la alegerile generale din 6 decembrie. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*