Home » Administratie » Tânăr mort într-un accident după ce a intrat cu mașina într-un copac în comuna Bogdănița

Tânăr mort într-un accident după ce a intrat cu mașina într-un copac în comuna Bogdănița

Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Gara Banca, a murit în urma unui accident petrecut, vineri dimineață, pe raza comunei Bogdănița, după ce a intrat cu mașina într-un copac. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accident cu pierderea unei vieți omenești în localitatea Coroiești (Bogdănița). Victima este un tânăr de 20 de ani care, se pare din cauza vitezei cu care circula pe drumul județean DJ 245C spre Bârlad, a pierdut controlul asupra direcției, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a izbit violent de un copac. Localnicii au fost cei care au cerut ajutorul autorităților, mai ales că șoferul, care era singur în mașină, rămăsese încarcerat.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs pe raza localității Coroiești, comuna Bogdănița. La fața locului, a fost deplasată și o ambulanță tip C2 aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. În accident au fost implicate un autoturism și o persoană. La sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto era încarcerat și în stare de inconștiență. Au fost efectuate operațiunile pentru descarcerare concomitent cu manevrele pentru resuscitare. După descarcerare, medicul de pe ambulanța SAJ a fost nevoit să declare decesul victimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut evenimentul rutier, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*