Home » Administratie » Tudor Polak: „Puterea legislativă trebuie să ajungă la oameni care înțeleg nevoile românilor”

Tudor Polak: „Puterea legislativă trebuie să ajungă la oameni care înțeleg nevoile românilor”

Pe 6 decembrie, votul românilor va decide evoluția României, modul în care vom fi reprezentați în Parlament și eficiența și transparența deciziilor politice din următorii 4 ani.

În acest an, dificil pe toate planurile, măsurile de sprijin adoptate de Guvernul României au evidențiat importanța unei legislații corelate cu nevoile oamenilor, adaptată situației actuale și flexibilă în vederea îmbunătățirii.
Domeniul muncii este unul dintre domeniile greu încercate pe parcursul acestei crize sanitare, fiind vital pentru piața muncii să intervenim rapid, cu măsuri de sprijin prin care am reușit să susținem angajatorii și angajații români într-o situație greu de gestionat pentru orice stat european.
Chiar și așa, pandemia ne-a arătat că nu suntem pe deplin pregătiți pentru un sistem de muncă modern, digitalizat, flexibil.
Lucrăm la asta. La fel ca în multe alte domenii, este momentul să ne vedem lipsurile și să începem un amplu proiect de dezvoltare a României, cu fiecare zonă în parte.
Discuțiile cu vasluienii îmi arată, de fiecare dată, că Vasluiul are nevoie de investiții bine gândite, care să ofere oportunități profesionale pentru oameni, are nevoie de modernizarea zonelor rurale, de creșterea nivelului de trai, atât în rural, cât și în zona urbană.
Atunci când implementezi un proiect, trebuie să ai în vedere, în primul rând, impactul asupra oamenilor, măsura în care le poți oferi soluții pentru problemele recurente cu care știu că vasluienii se confruntă.
Pentru asta, puterea legislativă trebuie să ajungă la oameni care înțeleg nevoile românilor, care le sunt alături, care îi cunosc și care se află în permanență în dialog cu cetățenii.
Trebuie să avem, în Parlamentul României, profesioniști care știu cum să gestioneze resursele țării, care respectă votul românilor și care sunt pregătiți să muncească corect, transparent și eficient.
Duminica aceasta decidem viitorul României, al fiecăruia dintre noi. Primul pas către România dezvoltată îl facem împreună, spre secțiile de vot.

Material de propagandă electorală publicat de SC REXNET SRL, la comanda PNL – Filiala Vaslui, CMF 11200025

About admin

%d blogeri au apreciat: