Home » Administratie » VIDEO Accident grav la Muntenii de Sus, soldat cu un deces

VIDEO Accident grav la Muntenii de Sus, soldat cu un deces

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit astăzi, în jurul orei 8, cu două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru un accident rutier produs în localitatea Muntenii de Sus, pe DN 24. La fata locului au fost deplasate și două ambulanțe din cadrul SAJ Vaslui.

În accident au fost implicate două autovehicule (un autoturism și un autocamion) și patru persoane.
La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două persoane încarcerate, dintre care, una era în stare de inconștiență. Concomitent cu operațiunile pentru descarcerare au fost efectuate și manevrele de resuscitare pentru una dintre victime.
În urma acestui accident, au rezultat trei victime, dintre care, un bărbat în vârstă de 58 ani a fost declarat decedat. Celelalte două persoane aflate în autoturism au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, conștiente și stabile hemodinamic, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme ale membrelor superioare.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile statului abilitate în acest sens.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: