Home » Administratie » 2.400 de tablete de la Ministerul Educației au ajuns la elevii din județ. Vor mai veni încă 6.300

2.400 de tablete de la Ministerul Educației au ajuns la elevii din județ. Vor mai veni încă 6.300

Un număr de 2.400 de tablete cu conexiune la internet, venite de la Ministerul Educației, au ajuns în week-end la elevii din județ pentru a putea desfășura cursurile on-line. Alte peste 6.300 de tablete ar urma să fie distribuite către copii în această săptămână de către Inspectoratul Școlar Județean Vaslui.

O parte din elevii din județ se pot considera norocoși, după ce 2.400 de tablete cu conexiune la internet au ajuns la ei prin programul ”Școala de acasă”. Tot prin acest proiect derulat de Ministerul Educației ar urma să ajungă alte 5.098 de gadgeturi identice. La toate acestea, se mai adaugă alte 1.258 de tablete oferite prin Hotărârea de Guvern 756/2020 tot elevilor din județul nostru.
Ministerul Educației și Cercetării, împreună cu ISJ Vaslui, și-au respectat promisiunea de a digitaliza sistemul educațional vasluian”, susțin reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. (Ionuț PREDA)

 

About admin

%d blogeri au apreciat: