Home » Administratie » Tupeu de basarabean: a încercat să intre în România la volanul unui microbuz fără a avea permis de conducere

Tupeu de basarabean: a încercat să intre în România la volanul unui microbuz fără a avea permis de conducere

Un basarabean a fost prins de către polițiștii de frontieră vasluieni în timp ce încerca să intre în România, prin Vama Albița, la volanul unui microbuz, deși nici măcar nu deținea permis de conducere. Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele șoferului amator de 26 de ani pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Tupeul unor ”frați” de-ai noștri din stânga Prutului nu are margini. Este și cazul unui tânăr de 26 de ani care, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, s-a prezentat în Vama Albița pentru a intra în țara noastră. Ghinionul său și norocul celorlați participanți la trafic, pentru care reprezenta un adevărat pericol, a fost că polițiștii de frontieră l-au depistat la timp.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că acesta nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce pentru nicio categorie de autovehicule”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele tânărului basarabean pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*