Home » Administratie » Trei persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a mers peste 100 de metri cu mașina prin șanț în Oltenești

Trei persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a mers peste 100 de metri cu mașina prin șanț în Oltenești

Trei pasageri ai unei mașini care circula pe drumul european E 581 au ajuns cu ambulanțele la spital după ce mașina în care se aflau a ieșit în afara șoselei și a rulat peste 100 de metri în șanțul de pe marginea drumului. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului autoturismului pentru vătămare corporală din culpă.

Accidente pe bandă rulantă în județ, cu sau fără influența primei zăpezi din actualul sezon rece. Este și cazul unui eveniment rutier petrecut pe raza comunei Oltenești, de pe drumul european E 581, în care un șofer din București a pierdut controlul asupra direcției și a ieșit în afara șoselei, unde a rulat peste o sută de metri în rigola de pe marginea drumului, în final oprindu-se într-un pod.
În urma accidentului, doi bărbați și o femeie, ocupanți ai autoturismului implicat, au fost preluați de ambulanțe și transportați la spitalele din Vaslui și Huși. De precizat că evenimentul rutier nu a avut legătură cu condițiile meteorologice nefavorabile din ultimele 24 de ore”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului bucureștean pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*