Home » Culture » Expoziții de pictură, grafică și gravură, organizate de Muzeul „Vasile Pârvan”

Expoziții de pictură, grafică și gravură, organizate de Muzeul „Vasile Pârvan”

Inedit. Muzeul „Vasile Pârvan” organizează la sfârșit de săptămână două expoziții, una de pictură și alta de grafică și gravură. Ambele sunt deschise în aceeași zi și vor putea fi vizionate online.

Sâmbătă, 12 decembrie, la Muzeul „Vasile Pârvan” va avea loc deschiderea celor două expoziții de artă plastică intitulate: „Sinele” (expoziție de pictură semnată de artista Eva RADU) și „Artes Mechanicae” (expoziție de grafică și gravură semnată de artistul Răzvan DRAGOȘ). Curatorii celor două manifestări artistice sunt ZuZu Caratanase și Ovidiu Ionescu.

Eva Radu (n. 26.03.1986) a absolvit Universitatea Națională de Arte din București, licență (2008), masterat (2010) și doctorat (2017). A participat la peste 130 de expoziții de grup și personale în mai multe țări și a obținut numeroase premii, medalii și distincții la diferite manifestări/concursuri naționale și internaționale.

Răzvan Dragoș (n. 24.05.1992) a absolvit Universitatea Națională de Arte din București, licență (2015), masterat (2017) și doctorat (2020). A participat la peste 140 de expoziții de grup și personale în mai multe țări și a obținut numeroase premii, medalii și distincții la diferite manifestări/concursuri naționale și internaționale.

 „Eva Radu și Răzvan Dragoș sunt doi dintre cei mai buni artiști plastici ai generației lor. Eva Radu excelează în domeniul picturii iar Răzvan Dragoș este un foarte bun profesionist în domeniul graficii și gravurii. Vă asigur încă de pe acum că acești doi tineri artiști vor ajunge foarte departe în arta plastică contemporană. Sunt fericit să îi văd expunând pe simezele muzeului bârlădean, unul dintre cele mai semnificative centre muzeale din România. Un muzeu de referință pentru domeniul culturii și nu numai”,  a declarat ZuZu Caratănase, artist plastic și curator.

Expoziția va putea fi vizionată  online, pe următoarele adrese:

http://www.muzeuparvan.ro/  

http://www.youtube.com/c/MuzeulVasileParvan

https://www.facebook.com/muzeul.vasileparvan

About admin

%d blogeri au apreciat: