Home » Administratie » Femeie de 61 de ani, lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din Vaslui. Victima a ajuns la spital

Femeie de 61 de ani, lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din Vaslui. Victima a ajuns la spital

O femeie de 61 de ani, din Vaslui, a ajuns cu ambulanța la spital, după ce a fost lovită de o mașină pe o trecere pentru pietoni din municipiul reședință. Victima accidentului a suferit mai multe leziuni, în special la nivelul picioarelor și bazinului, în timp ce șoferul autoturismului care a dat peste vasluiancă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident la intersecția străzilor Donici cu Mihail Kogălniceanu, din municipiul reședință, în care urma căruia victimă a fost un pieton. Este vorba despre o femeie de 61 de ani, din Vaslui care, în timp ce s-a angajat în traversarea străzii, cel mai probabil pe marcajul pietonal, a fost lovită de o mașină condusă de un localnici de 34 de ani. Imediat în zonă a fost trimisă, în urma apelului făcut prin numărul de urgență 112, o ambulanță SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale victimei accidentului.
La sosirea echipajului de intervenție, victima era în stare de conștiență și acuza dureri ale membrelor inferioare și de bazin. Victima a transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu politraumatisme în urma unui accident rutier”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.
Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii vor trebuie să verifice înregistrările de pe camerele de supraveghere aflate în insersecție pentru a stabili dacă femeia se afla sau nu pe trecerea de pietoni. (Ionuț PREDA)

 

About admin

%d blogeri au apreciat: