Home » Administratie » Tânăr de 18 ani, din Banca, găsit spânzurat în poligonul Armatei din Bârlad

Tânăr de 18 ani, din Banca, găsit spânzurat în poligonul Armatei din Bârlad

Un adolescent de 18 ani, din Banca, a fost găsit spânzurat într-un copac din poligonul Armatei din municipiul Bârlad, după ce fusese dat dispărut de către părinți cu o zi înainte. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, prima ipoteză luată în calcul fiind cea a unei sinucideri.

Descoperire șocantă în poligonul Armatei din Bârlad, situat în spatele Liceului ”Mihai Eminescu”, făcută de către un localnic care trecea prin zonă. Trupul unui tânăr atârna, cu un ștreang în jurul gâtului, într-un copac, ceea ce l-a determinat pe cel care l-a observat să alerteze autoritățile la numărul de urgență 112.

Tânărul a fost identificat în baza unui document pe care îl avea asupra sa. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind continuate cercetările în acest caz”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.
În cursul zilei de marți, părinții tânărului au anunțat dispariția acestuia, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui dându-l în urmărire națională. Tot în aceeași zi, o prietenă de-a vasluianului de 18 ani a postat pe o rețea de socializare că iubitul ei a dispărut, rugându-i pe cei care l-ar putea vedea să sune la un număr de telefon. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*