Home » Administratie » Spitalul Bârlad a primit mobilier, aparate și obiecte sanitare, donate de Episcopia Hușilor

Spitalul Bârlad a primit mobilier, aparate și obiecte sanitare, donate de Episcopia Hușilor

Episcopia Hușilor a donat, așa cum a mai făcut-o și cu alte ocazii de la declanșarea epidemiei de coronavirus, mai multe obiecte de mobilier, saltele, aparate și obiecte sanitare Spitalul de Urgență Bârlad. Acțiunea de caritate face parte, de această dată, din cadrul campaniei ”Dar de Crăciun”, declanșată de episcopia hușeană încă de la începutul acestei luni.

Caravana „Dar de Crăciun” a Episcopiei Hușilor a poposit la mijlocul acestei săptămâni și la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad. Episcopul Ignatie, însoțit de consilierul eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, a continuat seria donațiilor către spital, prilejuite de contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, mai multe saloane au fost dotate cu noptiere, oferite de preoții din oraș, iar din partea Episcopiei Hușilor au fost donate mai multe pulsoximetre, tensiometre digitale, termometre digitale non-contact, saltele antiescare și lenjerii de pat.
Episcopul Ignatie și corul preoților din Protopopiatul Bârlad au colindat personalul medical și pe pacienții ce priveau de la geamurile saloanelor. ”Distanța nu te oprește să faci bine. Distanța nu te oprește să fii alături de cel care este în nevoie și ne așteaptă”, a fost îndemnul părintelui Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.
Caravana „Dar de Crăciun” și-a continuat apoi drumul spre copiii din satele Episcopiei Hușilor. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*