Home » Administratie » Angajări la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, pe perioadă nedeterminată

Angajări la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, pe perioadă nedeterminată

După o perioadă destul de lungă în care nu s-au mai făcut angajări la spitalul bârlădean, în care lipsa de personal s-a simțit pe deplin, instituția a anunțat că are disponibile 17 posturi contractuale, majoritatea în domeniul administrativ.

Posturile vor fi ocupate prin concurs, candidații trebuind să depună dosarele la secretariatul unității până pe 28 decembrie, ora 14. Spitalul „Elena Beldiman” caută să angajeze: un asistent principal de igienă, un asistent generalist pentru Laboratorul de Explorări funcționale, infirmieră la Medicina internă, o infirmieră la Compartimentul Dermato-Venerologie și o infirmieră la Compartimentul de Primire a Urgențelor.

De asemenea, sunt vacante următoarele posturi administrative: un auditor la Compartimentul Audit Intern, un șef serviciu la Serviciul Managementul Calității, un referent de specialitate la același serviciu, un economist la Serviciul Financiar-Contabil, un referent la Compartimentul Securitatea Muncii, PSI, Protecție Civila și Situații de Urgență, un referent la Serviciul RUNOS, doi electricieni și un instalator sanitar la Serviciul Tehnic,un șofer autosanitară II pentru Serviciul Aprovizionare, Transport, Achiziții Publice și câte un muncitor necalificat la Serviciul Aprovizionare Transport si Achiziții Publice și la Blocul Alimentar.

Proba scrisă va avea loc pe 6 ianuarie 2021, proba practică (acolo unde se cere), se va desfășura pe 11 ianuarie, ora 12, iar interviul, pe 14 ianuarie, ora 7. 30. Informații referitoare la organizarea și desfășurarea concursului, bibliografiile, tematicile și calendarul desfășurării concursului sunt afișate la sediul unității, dar și pe site-ul instituției, www.spital-bârlad.ro (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*