Home » Administratie » În plină pandemie de COVID-19, în Dragomirești sunt deschise șapte șantiere de investiții

În plină pandemie de COVID-19, în Dragomirești sunt deschise șapte șantiere de investiții

Anul 2020 a fost perioada cea mai bună din punct de vedere investițional pentru comuna Dragomirești. În ciuda pandemiei de coronavirus, la această dată în comune sunt deschise nu mai puțin de șapte șantiere de lucru. În prezent, este în lucru un cămin cultural în localitatea Dragomirești. De asemenea, s-a finalizat asfaltarea pe o lungime de 6,5 kilometri a unui drum comunal între localitățile Rădeni – Popești – Tulești și Dragomirești, iar cu finanțare de la PNDL 2 sunt în lucru alți 4,5 kilometri de drum comunal, care vor fi finalizați în anul 2021.

Dănuț Iacob, primarul comunei Dragomirești, a spus că în anul viitor toate aceste investiții vor fi finalizate.

”Anul acesta a fost cel mai bun pentru noi la investiții. Avem în lucru mai multe poriecte și avem depuse pentru finanțare alte dosare la Compania Națională pentru Investiții. Sperăm că vom finaliza cu bine toate aceste obiective de interes la nivel local. Am reușit să pietruim toate drumurile care au fost afectate de inundațiile din acest an pe o distanță de 17 kilometri. La această dată am pietruit toate ulițele din comună, avem un iluminat public modern și avem în pregătire și un proiect care privește construcția unei săli de sport în Dragomirești”, a spus Dănuț Iacob.

În paralel cu infrastructura rutieră, patru sate din comuna Dragomirești vor avea în perioada următare școli moderne, cu centrale termice proprii și grupuri sanitare în interior. În prezent, constructorii lucrează la toate cele patru investiții, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Cele patru proiecte vizează demolarea și construcția unei școli noi în satul Popești, reabilitarea școlii din satul Poiana Petrei, reabilitarea școlii din satul Doagele și reabilitarea școlii din satul Rădeni.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: