Home » Administratie » Peste 200 de copii, din zece localități din județ, l-au primit pe Moș Crăciun în week-end

Peste 200 de copii, din zece localități din județ, l-au primit pe Moș Crăciun în week-end

Episcopia Hușilor a continuat și la sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat campania de întrajutorare a copiilor care provin din familii nevoiașe, oferindu-le acestora daruri, precum îmbrăcăminte, alimente sau jucării. În total, au fost vizate zece localități din zona municipiului Huși, fiind al treilea an consecutiv în care biserica ortodoxă desfășoară o astfel de campanie în care sunt vizați mii de copii din județ.

Moș Crăciun a venit mai devreme anul acesta pentru peste 200 de copii din satele Vinețești, Oltenești, Târzii, Crasna, Mălăești, Gușiței, Poșta Elan, Hurdugi, Deleni și Oțeleni, toate din Protopopiatul Huși. Caravana „Dar de Crăciun” a ajuns la fiecare dintre ei, cu daruri constând în îmbrăcăminte și încălțăminte noi, de iarnă, produse de igienă personală, pachete alimentare și jucării.
De asemenea, o parte dintre copii vizitați trimiseseră câte o scrisoare lui Moș Crăciun. Scrisorile au ajuns la Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși, coordonată de consilierul eparhial Vladimir Beregoi, care, cu sprijinul prietenilor faptelor bune, oameni de bine din Timișoara, au pregătit cele necesare copilașilor.

 

”, a precizat președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, Vladimir Beregoi.
Drumul caravanei Episcopiei Hușilor în județul nostru va continua și în zilele următoare, fiind duse cadouri personalizate la fiecare din cei care au scris pe adresa episcopiei. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: