Home » Local » „Moșocicliștii” bârlădeni vor împărți daruri în Ajun de Crăciun

„Moșocicliștii” bârlădeni vor împărți daruri în Ajun de Crăciun

Clubul de motocicliști Bikerboyz din Bârlad continuă să ajute familiile defavorizate din județ. Campania „Moșocicliștii”, ajunsă la a IV-a ediție, și-a propus de la început să fie alături de copiii săraci și familiile lor, din satele județului.

Anul acesta, pe 24 decembrie, motocicliștii de la Bikerboyz vor urca pe motoare îmbrăcați în Moș Crăciun și vor porni spre Bogdănești. În mod organizat, vor împărți cadouri unui număr de 150 de copii din 50 de familii, în Ajun de Crăciun.

„Împreună cu Serviciul de Asistență Socială din Primăria Bogdănești am identificat cele mai defavorizate familii, cu copii buni, care învață, familii care au nevoie reală de ajutor. Le vom duce kituri alimentare cu produse de bază, dar și haine, dulciuri și jucării pentru copii.Toate produsele și obiectele pe care le vom oferi celor 50 de familii din Bogdănești sunt obținute din donații. Atât ale membrilor clubului nostru, motocicliști din Bârlad, dar și oameni cu suflet care au simțit nevoia să ni se alăture, pentru a-i ajuta pe semenii noștri care nu-și permit un trai decent”, ne-a declarat Florin Motrea, coordonator al campaniei „Moșocicliștii”.

Acesta a precizat că, în curând, se va înființa Asociația „Îngeri pe două roți”, o organizație prin intermediul căreia membrii vor putea derula mai multe acțiuni caritabile.

Până pe 24 decembrie mai sunt câteva zile, timp în care se pot alătura campaniei „Moșocicliștii” și alți oameni. Cu cât se vor mobiliza mai multe persoane dispuse să doneze, cu atât vor fi ajutate mai multe familii extrem de sărace. Donațiile, în haine, produse alimentare, dulciuri și jucării, se pot face luând legătură cu organizatorii campaniei, pe Facebook Bikerboyz Barlad. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*