Home » Local » Peste 1.000 de elevi din Dragomirești vor primi cadouri în preajma Sărbătorilor de Crăciun

Peste 1.000 de elevi din Dragomirești vor primi cadouri în preajma Sărbătorilor de Crăciun

Un număr de 1.260 de elevi, cadre didactice și angajați ai Primăriei Dragomirești vor primi pachete cu cadouri, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun. Dănuț Iacob, primarul comunei Dragomirești, a spus că din acest grup fac parte 1.100 de elevi de la Școala Gimnazială Rădeni și de la Liceul Tehnologic.

”Am avut în aceste zile o discuție cu directorii de la Liceul din Vladia și Școala din Rădeni și am găsit soluții pentru a da pachete pentru copii. Vrem ca în perioada 23 – 24 decembrie să împărțim aceste pachete, chiar dacă copii sunt acum acasă. O să fie chemați pe rând, în săli diferite, se va face un circuit de intrare și ieșire pentru a nu le pune sănătatea în pericol. Pachetele vor fi la fel ca în anul trecut și vrem să aducem o bucurie pe chipul copiilor din comuna Dragomirești”, a spus Dănuț Iacob.

Cât privește activitățile de la sfârșitul anului ce țin de datini și obiceiuri, acestea vor fi organizate în limita siguranței, fără participarea unui număr mare de persoane la aceste evenimente.

”Până în acest moment, comuna Dragomirești a trecut cu bine prin pandemia de coronavirus. Avem o rată de infectare de 1,3 la mia de locuitori, stăm sub paramentri naționali. Sper să depășim și sărbătorile de iarnă cu acest indice de sub 2 la mia de locuitori. Oricum, putem spune că în prima fază a acestei pandemii stăm foarte bine. Sperăm să trecem fără probleme de această criză de sănătate”, a mai spus Dănuț Iacob.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*