Home » Administratie » Peste 1.500 de copii necăjiți din județ, făcuți fericiți de Episcopia Hușilor, în cadrul caravanei ”Dar de Crăciun”

Peste 1.500 de copii necăjiți din județ, făcuți fericiți de Episcopia Hușilor, în cadrul caravanei ”Dar de Crăciun”

Caravana ”Dar de Crăciun”, care a pornit într-un periplu prin județ la începutul acestei luni, a făcut fericiți până acum nu mai puțin de 1.500 de copii din județ care provin din familii nevoiașe și care i-au scris lui Moș Crăciun. Până în ajunul sărbătorii Nașterii Domnului, reprezentanții Episcopiei Hușilor vor ajunge la alți 1.500 de copii din mai multe comunități vasluiene.

Episcopia Hușilor face cu adevărat minuni pentru mii de copii necăjiți din județul nostru, reușind să aducă le aducă bucurie case și în suflete în preajma sărbătorilor de iarnă. După zona Huși – Crasna, caravana „Dar de Crăciun”, a Asociație „Filantropia Ortodoxă” Huși, a repornit spre casele copiilor din orașul Vaslui și satele Văleni, Satu Nou, Munteni de Sus, Benești și Rediu, făcându-se distribuirea cadourilor către copiii ce au trimis câte o scrisoare lui Moș Crăciun și ajunsă la Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Până în prezent, am reușit să ajungem la casele a peste 1500 de suflete curate, pe care le-am bucurat cu prezența Moșului, dar și cu darurile oferite. Am ajuns și la familia din Benești a cărei casă a ars acum câteva zile. Aceștia au primit un ajutor financiar și material din partea Preasfințitului Părinte Ignatie, pe care l-am dus familiei. Ei mai au nevoie de susținere pentru a putea ieși din acest impas”, a declarat consilierul eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Episcopia Hușilor face apel la oamenii cu suflet care pot să ajute familia din Benești să doneze în conturile Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, deschis la BCR filiala Huși, respectiv cel în lei RO43RNCB0261160373430001 sau în euro RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU. Alte detalii și informații pot fi obținute la adresa str. Ștefan cel Mare, nr. 1, municipiul Huși, județul Vaslui, CP 735100. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*