Home » Uncategorized » Interact Bârlad aduce bucurie copiilor de la CSC 2

Interact Bârlad aduce bucurie copiilor de la CSC 2

Campania Clubului Interact, „Fii tu Moș Crăciun” continuă. Și în acest an, aripa tânără a Clubului Rotary Bârlad vrea să facă fericiți cât mai mulți copii.

Membrii Interact au creat în ultimele săptămâni obiecte confecționate manual, în spiritul Crăciunului, pentru a le vinde și a obține astfel fonduri cu care să ajute copiii din familii defavorizate, beneficiari ai serviciilor Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 din Bârlad.

Astfel, au amplasat măsuțe în patru locuri din oraș, de unde oamenii cu suflet pot achiziționa felicitări, lumânări ornate, baloane, chiar picturi în ulei pe pânză, etc.

Măsuțele de Crăciun ale celor de la Interact pot fi găsit pe platoul din centru, pe esplanada din zona pieței, pe platoul de la teatru și în foișorul de la Grădina Publică. Acolo vă așteaptă tinerii de la Interact cât și produsele create de ei, în scop caritabil.

Frumoasele obiecte de Crăciun lucrate cu migală de tinerii de la Interact se pot achiziționa după următorul program: astăzi, între orele 15 – 17, mâine,19 decembrie, în intervalul 14-16 și duminică, 20 decembrie, între orele 11 și 13. In prima zi a campaniei, bârlădenii au achiziționat obiecte în valoare de peste 500 de lei.

În paralel cu această activitate, Interact organizează și o acțiune de donații de jucării și haine pentru copii, precum și o colectă de bani în unele magazine unde au amenajat cutii speciale în acest sens.

Dacă doriți să vă alăturați acestei acțiuni caritabile, puteți lua legătura cu organizatorii, pentru detalii, la numărul de telefon 0752 591 436. Campania „Fii tu Moș Crăciun” inițiată de Interact Bârlad a început ieri, 17 decembrie, și se va derula până pe 20 decembrie. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*