Home » Local » Teama de supraimpozitare dă roade deja

Teama de supraimpozitare dă roade deja

Se poate! Spațiul insalubru care de zeci de ani agresa retina trecătorilor, dar și a turiștilor care se cazau la hotelul central din Bârlad, a fost igienizat și renovat, în sfârșit.

Vitrinele sparte, înscrisurile obscene de pe pereții devastați, șobolanii care mișunau în plin centrul orașului, au devenit amintire. Nu știm dacă fostul spațiu comercial fost reabilitat sau doar cosmetizat, cert este că zona nu mai are un aspect dezolant.

Cu siguranță, proprietarul a aflat despre intenția municipalității de a majora consistent impozitul pentru clădirile neîngrijire și a luat măsuri. La fel ca el ar trebui să procedeze sute de proprietari de terenuri și case neîngrijite, care altfel riscă să fie arși la buzunar, printr-o supraimpozitare de până la 500%.

Proiectul privind majorarea impozitelor și taxelor trebuia să fie supus, ieri, votului consilierilor locali, însă a fost retras de pe ordinea de zi. Acesta urmează să fie dezbătut într-o ședință extraordinară a Consiliului Local, programată pentru 23 decembrie. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*