Home » Local » Bârlădeanca Daniela Trică, argint cu echipa națională, la Campionatele Europene de Gimnastică

Bârlădeanca Daniela Trică, argint cu echipa națională, la Campionatele Europene de Gimnastică

Emoționant! Echipa națională de gimnastică a României a reușit să ocupe locul II pe echipe, la senioare, în cadrul Campionatelor Europene de Gimnastică artistică feminină, competiție desfășurată între 17 și 20 decembrie în Turcia.

Printre gimnastele care au evoluat în această echipă s-a numărat și Daniela Elena Trică, sportivă care s-a format la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad. Daniela a început să practice acest sport la Bârlad, la vârsta de trei ani, a plecat la lotul național de junioare de la Onești la vârsta de zece ani, apoi a promovat la lotul național de senioare de la Deva. Daniela Trică a reprezentat CSS Bârlad până în luna noiembrie, când a fost transferată la CS Dinamo București.

„Echipa de senioare a luptat pentru aur până la ultima evoluție. Fetele au pierdut aurul la câteva sutimi, din păcate. CSS Bârlad este onorat că bârlădeanca Daniela Trică a reușit împreună cu echipa națională de senioare să ocupe acest loc, obținând un argint european. Îți mulțumim, Daniela, pentru acest cadou pe l-ai făcut orașului și gimnasticii bârlădene”, a spus Ana-Maria Iordache, fostă antrenoare a Danielei Trică și actuala antrenoare a surorii sale, Florina Trică. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: