Home » Administratie » Primii pași pentru o sală de sport modernă la Bârlad

Primii pași pentru o sală de sport modernă la Bârlad

Astăzi, se așteaptă la Bârlad vizita în teren a celor de la Agenția de Dezvoltare Nord- Est, în legătură cu proiectul de reabilitare și extindere a Sălii de Sport din strada Mihail Kogălniceanu, proiect cu finanțare europeană.

Dacă lucrurile merg bine azi, se va intra apoi în etapa de contractare. Ministerul Dezvoltării va chema Unitatea Administrativ – Teritorială Bârlad la semnarea contractului pentru această investiție, a cărei valoare este de aproximativ 8 milioane de lei.

În ultima săptămână, a fost eliberat perimetrul pe care se va extinde sala de sport, prin demolarea a opt garaje care se aflau pe terenul respectiv. Demolarea s-a desfășurat destul de anevoios întrucât construcțiile erau foarte solide și au fost dărâmate cu greutate de utilajele Reiser.

Terenul a fost eliberat și curățat, iar bârlădenii așteaptă să vadă când se va trece la reabilitarea și extinderea Sălii se Sport. De zeci de ani, Sala de Sport de pe strada Mihail Kogălniceanu este nefuncțională, rămânând doar o fantomă a sălii în care s-au format legende ale sportului bârlădean. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*