Home » Local » Membrii USR-PLUS donează sânge pentru a ajuta copiii cu autism

Membrii USR-PLUS donează sânge pentru a ajuta copiii cu autism

Organizația județeană USR-PLUS  a inițiat o acțiune de donare de sânge, ce se desfășoară în perioada 21-23 decembrie. Ieri, mai mulți membri USR-PLUS au mers să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Bârlad, dorind astfel să impulsioneze și alți cetățeni să facă acest gest, dar și pentru a ajuta o fundație care se ocupă de copiii cu autism.

De pe 21 până pe 23 decembrie vom merge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Bârlad, iar bonurile obținute în urma donării de sânge le vom dărui către Fundația Cristi’s Outreach Program, ce desfășoară activități pentru copiii cu tulburări din spectrul autismului. Ne propunem să atragem atenția asupra donării de sânge și astfel să încurajăm cât mai mulți oameni să meargă să facă acest act de altruism. Stocurile de sânge au fost afectate în acest an din cauza pandemiei, însă sângele este în continuare necesar pentru tratamente și operații”, se arată într-un comunicat al USR-PLUS Vaslui.

Puteți afla mai multe detalii despre evenimentul de donare de sânge aici: https://www.facebook.com/events/3916247428385997.

Dacă nu ești sigur ce presupune donarea de sânge și ce condiții trebuie să îndeplinești, le poți citi aici http://www.ctsbucuresti.ro/. Dacă nu poți dona sânge, dar dorești să donezi către Fundația Cristi’s Outreach Program, o poți face la sediul USR din Bârlad de pe strada Paloda nr.5.

About admin

%d blogeri au apreciat: