Home » Administratie » Veste bună pentru constructori! Sunt bani pentru toate proiectele în derulare din municipiul Vaslui

Veste bună pentru constructori! Sunt bani pentru toate proiectele în derulare din municipiul Vaslui

Finanțarea proiectelor de dezvoltare de la nivelul municipiului Vaslui pentru anul 2021 este asigurată. La încheierea exercițiului bugetar pe anul curent, sumele rezultate ca excedent vor fi direcționate în totalitate la capitolul dezvoltare. Practic, constructorii au la dispoziție banii din prima zi a anului viitor și doar trebui să aibă un ritm de lucru corespunzător contractului de execuție.

”Pentru 2021 sunt bani. Constructorii trebuie să se ducă la Delea și să toarne asfalt, să facă toate străzile în Brodoc și pentru bazar avem bani. Celelalte fonduri care vor veni se vor duce pe funcționare. Pentru toate proiectele în derulare avem surse de finanțare. Anul 2021 va fi unul lucrativ puternic. Să vedem ce constructori avem!”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

Modernizarea infrastructurii rutiere este una din prioritățile investiționale de la nivelul municipiului Vaslui în anul viitor. În zonele în care utilitățile au fost introduse vor fi modernizare străzile, trotuarele și alte elemente ce țin de infrastructura stradală. În prezent sunt în derulare proiecte de asflatare pe strada Dimitrie Cantemir și se lucrează pe străzile din Brodoc.

Pentru primăvara anului viitor sunt pregătite alte pachete de străzi pentru asfaltare. Cele patru pachete de străzi pregătite pentru asfaltare totalizează circa 34 de kilometri, investițiile urmând să deruleze în următorii 3 – 4 ani. Proiectele vor fi implementate în Moara Greci, zona Filaturii, Viișoara și Rediu.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: