Home » Local » Violator băgat după gratii pentru că … a fugit de acasă!

Violator băgat după gratii pentru că … a fugit de acasă!

Un individ în vârstă de 30 de ani, din comuna Pușcași, acuzat că ar fi violat o femeie, a ajuns la ”răcoare” din cauză că a fugit de acasă. Cazul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui au desfășurat o acțiune pe raza județului, în cadrul căreia au verificat mai multe persoane față de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu. Printre cei vizați s-a numărat și bărbatul care locuia în satul Teișoru ( comuna Pușcași) și care tocmai făcea obiectul unui mandat de arest la domiciliu, măsură preventivă dispusă întrucât este cercetat într-un dosar de viol.

”În ziua de 19 iunie 2021, polițiștii au constatat faptul că bărbatul a părăsit fără drept imobilul la care s-a stabilit executarea respectivei măsuri preventive. Menționăm faptul că, anterior, bărbatului i-au fost aduse la cunoștință modificările legislative prevăzute de Legea nr. 146/2021 privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare și execuțional penale. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

La data de 22.06.2021, individul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea sa preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: