Home » Local » Minor în comă profundă după ce a fost acroșat de o mașină!

Minor în comă profundă după ce a fost acroșat de o mașină!

Un copil în vârstă de 15 ani, din Bârlad, se zbate între viață și moarte după ce a fost acroșat și rănit grav de un autoturism. Evenimentul s-a produs în cursul serii de sâmbătă, 4 septembrie, în imediata apropiere a sensului giratoriu din zona SC Confecții SA. Din primele cercetări efectuate de polițiști, minorul circula cu o bicicletă și când a ajuns în apropiere de trecerea de pietoni ar fi intrat pe contrasens, moment în care a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, minorul a suferit răni grave.

”Victima prezintă un traumatism cranio-cerebral, fractură de bazin și traumatism de umăr drept. Este in comă profundă. A fost stabilizat la fața locului și transportat în regim de urgență la spitalul din Bârlad. La acest moment este intubat orotraheal și ventilat mecanic, fiind investigat de medicii din cadrul CPU Bârlad. Starea lui este critică”, a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

Cât privește șoferul mașinii implicate în accident, acesta are 20 de ani, este din Bârlad și a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri bârlădeni efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: