Home » Local » Bărbat cu răni grave la cap după ce a căzut de pe o schelă!

Bărbat cu răni grave la cap după ce a căzut de pe o schelă!

În cursul dimineții de miercuri, 8 septembrie, ambulanțierii vasluieni au fost solicitați să ofere primul ajutor unui bărbat care s-a rănit grav în urma unui accident de muncă. Victima are 45 de ani și în momentul producerii evenimentului lucra la reabilitarea fațadei clădirii care a adăpostit fosta SC Vascovin SA. Din primele cercetări, se pare că bărbatul a căzut de pe o schelă și a suferit leziuni grave în zona capului.

”Într-o primă fază a fost trimis la fața locului un echipaj de prim ajutor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU, n.r.) Vaslui, care după ce i-a acordat primele îngrijiri medicale l-a transportat la UPU (Unitatea de Primire Urgențe) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. După ce a fost investigat, pacientul a fost transportat cu o ambulanță (tip C2, cu medic) a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ, n.r.) Vaslui la Spitalul de Neurochirurgie Iași cu diagnosticul de traumatism craniocerebral cu hematom subdural”, a declarat dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Cazul a fost preluat de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui, care urmează să stabilească circumstanțele producerii acestui incident.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: