Home » Local » Prefectul județului Vaslui, Marcel Lăudatu, a fost demis!

Prefectul județului Vaslui, Marcel Lăudatu, a fost demis!

Marcel Lăudatu, prefectul județului Vaslui, a fost demis în cursul zilei de astăzi. Printr-o hotărâre aprobată de către Guvernul României, cei 14 prefecți și 28 subprefecți USR PLUS au fost demiși. USR PLUS avea prefecți în județele Argeș, Brăila, Bacău, Tulcea, Vaslui, Harghita, Ialomița, Maramureș, Suceava, Timiș, Buzău, Galați și Gorj. Funcțiile prefecților demiși vor fi preluate de subprefecți din județ.

Marcel Lăudatu a spus că preluarea funcției de prefect este o responsabilitate imensă și va depune toate eforturile pentru soluționarea problemelor care vor apărea în mandatul său.

„Sunt atâtea lucruri de făcut, încât nici măcar nu știu unde e începutul. Am alături doi oameni cu multă experiență, oameni pe care se poate conta, oameni ce au cunoștințe ce pot fi valorificate. Alături de colegii din Prefectură, vorbind și în numele acestora, cred că vom putea să ducem la capăt toate sarcinile care ne revin și vom putea să aducem ceva suplimentar față de ceea ce s-a oferit până acum”, a spus Lăudatu.

Acesta a mai adăugat că apreciză întregul colectiv din cadrul Prefecturii Vaslui și știe că sunt oameni dedicați, care au rămas loiali instituției.

„Mă bazez provund pe activitatea și experiența tuturor angajaților. Am încredere că vom face tot ce ne stă în puterile noastre ca să aplicăm politica Guvernului României. Cetățenii să se simtă în siguranță și să avem o bună colaborare cu toate instituțiile, cu serviciile deconcentrate,  să găsim calea cea mai bună pentru rezolvarea problemelor care apar”, a punctat Marcel Lăudatu.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: