Home » Administratie » Cristi Spridon, primarul comunei Pogana, a murit!

Cristi Spridon, primarul comunei Pogana, a murit!

Locuitorii comunei Pogana sunt în stare de șoc după decesul surprinzător al primarului Cristi Spridon, survenit în cursul zilei de vineri, 17 septembrie, la doar 53 de ani. Atât localnicii din Pogana, dar și comunitatea oamenilor de afaceri din Bârlad (Cristi Spridon fiind unui dintre cei mai respectați antreprenori locali), sunt în stare de șoc.

Cristi Spridon era internat într-o clinică medicală privată din Alba Iulia, unde s-ar părea că era tratat pentru depresie. În cursul zilei de vineri, el a fost găsit spânzurat și în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, nu s-a mai putut face nimic.

La alegerile locale de anul trecut, Cristi Spridon a candidat pe listele PNL pentru fotoliul de primar al comunei Pogana, tur de scrutin pe care l-a și câștigat. Absovent al Facultății de Zootehnie din Iași și al Școlii Superioare de Agricultură ”Marcelline” din Lausanne (Elveția), era socotit unul dintre cei mai bine pregătiți întreprinzători privați din județ, fiind proprietarul unei prospere ferme avicole din județ.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: