Home » Invatamant » Diplome de excelență pentru cei mai buni elevi din județul Vaslui

Diplome de excelență pentru cei mai buni elevi din județul Vaslui

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui a premiat în cadul unei festivități, trei eleve care au luat nota zece la examenele din acest an. Este vorba despre Diana Angheluță și Andreea Clapa, care au obținut medii de zece la  Evaluarea Naţională, și Ionela Piruș care a luat Examenul de Bacalaureat nota maximă. Toate cele trei eleve care au primit diplome de excelență sunt de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” Vaslui.

Prezentă la eveniment, Elena Mustață, inspector general al ISJ Vaslui, a urat succes celor trei eleve pe drumul lung al formării profesionale.

„Pentru noi toți acesta este un moment deosebit, deoarece ne-am reunit în acest cadru festiv pentru a aprecia și recompensa trei merituoși elevi, care au obținut nota maximă atât la examenul de Evaluare Națională, cât și la cel de Bacalaureat. Rezultatele lor de excepție confirmă încă o dată faptul că învățământul vasluian are un potențial ridicat, un fond sănătos din care pot ieși elevi excelenți. Reușita voastră are în spate o pregătire continuă, de ani și ani, renunțări, ambiție și perseverență”, a spus inspectorul general.

Ionela Piruș a spus că este onorată să fie premiată pentru munca depusă.

„Pe lângă acest rezultat care mi-a oferit încredere în mine, nu aș fi ajuns aici dacă nu aveam sprijinul părinților, prietenilor și mai ales al profesorilor, fără de care nu aș fi ajuns la această performanță”, a spus Ionela Piruș.

La rândul ei, Andreea Clapa a mulțumit profesorilor și tuturor celor care au sprijinit-o în ultimii ani. Nu în ultimul rând, Diana Angheluță a precizat că nu se aștepta la un rezultat atât de bun, iar la această performanță au contribuit din plin și profesorii, părinții și colegii de școală.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: