Home » Administratie » Trotuarele de pe încă două străzi din Bârlad vor fi reabilitate!

Trotuarele de pe încă două străzi din Bârlad vor fi reabilitate!

Edilii bârlădeni continuă programul de reabilitare a trotuarelor de pe străzile urbei și anunță că în zilele imediat următoare vor începe lucrările pe alte două artere: Constantin Costache și Zimbrului. În cea mai recentă etapă a proiectului, au fost reabilitate trotuarele de pe un număr de zece străzi, însumând aproape 2.000 de metri liniari. Însă, conform evidențelor municipalității, în ultimii patru ani au fost reabilitați peste 12 kilometri de trotuare de pe străzile urbei.
”Starea jalnică în care se aflau trotuarele de pe mai multe străzi din municipiu ne-a determinat să inițiem o nouă etapă de refacere a lor. Încă din 2019 am început astfel de lucrări și le-am continuat sistematic, în special pe traotuarele cu trafic pietonal ridicat și foarte ridicat. Lucrările au fost realizate cu societatea Consiliului Local Bârlad. Numai în ultimii patru ani s-au reabilitat trotuare pe mai bine de 12 kilometri de străzi și asigurăm că refacerea și repararea lor va continua și anul viitor. Avem în atenție toate străzile cu probleme!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Lucrările de refacere au constat în montarea de pavele sau turnarea unor covor asfaltic. Iată arterele care până în prezent au beneficiat de astfel de lucrări: Vasile Lupu, Stroe Belloescu, Ion Codrescu, Dâmboviței, I. L. Caragiale, Ioan Popescu, Ștefan cel Mare, Sf. Ioan, Gheorghe Asachi și Bradului.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: