Home » Local » Bătrână salvată din flăcări de pompierii vasluieni!

Bătrână salvată din flăcări de pompierii vasluieni!

O femeie în vârstă de 96 de ani din comuna vasluiană Oșești a fost la un pas de a pieri în flăcări după ce casa în care locuia a luat foc din cauza unui coș de fum defect. Evenimentul s-a produs în cursul zilei de marți, 28 septembrie, iar faptul că bătrâna mai este în viață se datorează intervenției prompte a pompierilor.

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit în acest caz cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat, dar și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgență Oșești. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta într-o bucătărie de vară și se extinsese la acoperiș. Exista pericolul extinderii incendiului la întreaga locuință, dar și la două case învecinate. Din bucătăria cuprinsă de flăcări a fost salvată o femeie în vârstă de 96 ani. Victima nu a necesitat îngrijiri medicale. După aproximativ o oră incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ 30 metri pătrați acoperiș din țiglă pe astereală din lemn, două uși, două ferestre și bunurile dintr-o bucătărie. A fost salvată restul locuinței și celelalte case aflate în apropiere”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU ”Podul Înalt” Vaslui.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum defect sau neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din apropiere.

 

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: