Home » Local » Beți la volan! Polițiștii vasluieni cercetează mai multe persoane care au încălcat legea

Beți la volan! Polițiștii vasluieni cercetează mai multe persoane care au încălcat legea

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.

Vineri, 01 iulie 2022, ora 22:53, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Biroul Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada George Enescu, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Ieri, 03 iulie 2022, ora 08:03, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul național DN 24 A, în localitatea Gura Văii, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea Stănilești.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de” conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: