Home » National » Cățelușă rămasă fără stăpân, salvată de polițiștii din Hunedoara după ce a fost accidentată intenționat

Cățelușă rămasă fără stăpân, salvată de polițiștii din Hunedoara după ce a fost accidentată intenționat

O căţeluşă rămasă fără stăpân a primit o nouă șansă la o viață normală după ce a fost salvată de poliţiştii din Hunedoara. Patrupedul a fost lovită intenţionat de o maşină pe o stradă din Orăştie, animalul fiind ajutat de poliţişti, care au declanşat o anchetă pentru depistarea persoanei care s-a aflat la volanul autoturismului implicat în acest incident, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, citat de Agerpres.

ncidentul a fost anunţat Poliţiei Orăştie, duminică seara, oamenii susţinând că o maşină, la volanul căreia se afla o persoană necunoscută, a lovit intenţionat animalul virând spre acesta, pe strada Pricazului din localitate.

„Poliţiştii din cadrul Biroul pentru Protecţia Animalelor s-au deplasat în municipiul Orăştie şi au stabilit că animalul prezenta o fractură la nivelul membrului anterior drept şi se afla în stare de şoc, motiv pentru care a fost transportat la o clinică veterinară din municipiul Deva, pentru acordarea ajutorului medical specializat”, a precizat IPJ Hunedoara.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: