Home » National » Mai sunt doar câteva zile până la cel mai așteptat festival din România: Electric Castle

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai așteptat festival din România: Electric Castle

Mai sunt câteva zile până începe Electric Castle 8, iar cele 100 de ore de muzică live oferite de artiști veniți din 24 de țări sunt completate de alte zeci de ore de distracție prin surprizele pregătite de organizatori.

Domeniul Bánffy din Bonțida simte deja vibrația pregătirilor pentru festival, cele peste 40 de hectare de teren care vor fi acoperite de scene, camping, zone de relaxare fiind împânzite de echipele de logistică. Totul pentru ca, începând din 13 iulie, publicul să se bucure de o nouă ediție spectaculoasă de Electric Castle, cu nume precum Twenty One Pilots, Gorillaz, Peggy Gou, Disclosure sau Editors, aflați în cap de afiș.

O ridicare cu balonul, lectura celui mai recent bestseller în hamac, o discuție cu oameni ce provoacă status quo-ul sau un film bun vizionat înaintea concertului mult așteptat – lista activităților de zi la Electric Castle este atât de diversă, încât alegerile vor fi greu de făcut.

EC Talks by E.ON îi are ca invitați, anul acesta, pe Răzvan Exarhu, Emilia Șercan, Mona Dîrțu și Cristian Lupșa, pregătiți să dezbată alături de public teme precum pacea între generații sau relațiile între genuri. Sunt programate și sesiuni de masterclass cu antropologul Radu Umbreș, artista Alina Pash, Matt Black – fondatorul casei de producție Ninja Tune, trupa Balkan Taksim, rectorul Universității „Babeș-Bolyai” și cunoscutul psiholog Daniel David.

Cele mai spectaculoase poze din festival sunt gata să fie surprinse din baloanele cu aer cald by glo™ sau din deja emblematica Royal Wheel by Lidl, asta între două reprize de giant jenga, board games sau o competiție de bumping cars. Pentru cei ce caută mai degrabă o stare zen există sesiuni de yoga by World Class, ateliere de string art, origami și mandala, și o generoasă bibliotecă atent selectată de Cărturești. Participanții vor avea parte de experiențe la înălțime cu Air Bikes by Fortuna, bicicletele care te ridică în aer.

Electric Castle este, oficial, primul festival din Upside Down, iar lucruri deloc obișnuite sunt pregătite să se întâmple. „Stranger Things” ajunge la castel cu o zonă Arcade, ce te va purta în timp.

Ultimele bilete pentru ediția a 8-a sunt disponibile pe www.electriccastle.ro, fără a exista însă opțiunea de cazare în camping. Toate cele 15.000 de locuri puse la dispoziție în EC Village s-au epuizat deja, la fel și locurile din zona destinată rulotelor.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: