Home » Local » Tătă și fiu din comuna Rebricea au luat la bătaie tot ce au întâlnit pe stradă. Agresorii au fost reținuți de polițiști

Tătă și fiu din comuna Rebricea au luat la bătaie tot ce au întâlnit pe stradă. Agresorii au fost reținuți de polițiști

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției orașului Negrești, au reținut doi bărbați,  în vârstă de 39, respectiv 18 ani, din localitatea Rateșu Cuzei, comuna Rebricea, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a doi bărbați, din localitatea Rateșu Cuzei, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 03 iulie 2022, ora 22.40, persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Rateșu Cuzei, se afla împreună cu un bărbat de 39 de ani și cu cei trei copii ai acestuia, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, pe drumul public, în proximitatea unui spațiu comercial.

La un moment dat, pe fondul unor neîntelegeri, între persoanele sus menționate a izbucnit un conflic spontan, iar bărbatul de 39 de ani, împreună cu fiul său de 18 ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și cu un obiect contondent (scândură), bărabtului de 27 de ani. Pentru aplanarea conflictului au intervenit două femei, în vârstă de 32, respectiv 31 de ani, moment în care, femeia de 31 de ani ar fi fost lovită cu pumnul, dar și cu un obiect contondent (scândură) la nivelul feței de către bărbatul în vârstă de 39 de ani.

Ieri, 04 iulie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbații în vârstă de 39, respectiv 18 ani, s-a luat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*