Home » Local » Bebelușii se împrietenesc cu periuțe de dinți pentru bebeluși, dacă îi ajutați – iată cum

Bebelușii se împrietenesc cu periuțe de dinți pentru bebeluși, dacă îi ajutați – iată cum

Pentru o viață sănătoasă respectați cele 3 mese ale zilei, hidratați-vă și odihniți-vă. Mai spun acele mesaje care rulează non-stop pe micile ecrane sau le auzim la radio că pentru a menține sănătatea orală trebuie să ne spălăm pe dinți de cel puțin două ori pe zi. Este valabil și în cazul celor mici, încă de la apariția primilor lor dinți.

Pare greu de crezut că este necesar? Ei bine, specialiștii spun că în primul an de viață celui mic spălatul pe dinți va fi mai degrabă un mod prin care să îi ajutați pe copii să se obișnuiască cu acest ritual. Este așadar vorba de a introduce în viața lor acest mod sănătos de a menține igiena orală. Pe măsură ce cresc, cei mici ajung să deprindă acest obicei și nu va fi un chin sau nu va mai fi necesar să îi convingeți de fiecare dată de necesitatea de a se spăla pe dinți în mod constant.

Cum să îi ajutați să se împrietenească cu accesoriile precum periuțele de dinți

Există variante de periute de dinti pentru bebelusi potrivite pentru vârsta de la care începeți să vă împrieteniți cu acest ritual. La Little Prints sunt variante de periuțe de dinți potrivite încă de la apariția primului dinte.

Realizate din silicon, acestea nu prezintă vreun risc de accidente. Sunt moi, flexibile și ușor de ținut în mână, ba chiar au marginile bine finisate și rotunjite încât cei mici să nu se rănească cu ele. Prima periuță de dinți a unui bebeluș poate fi cea de tip degetar. Adultul ține periuța pe deget și cu aceasta curăță cavitatea orală. Următoarea variantă este deja cea a periuței de dinți pe care un bebeluș o poate ține în mână.

La LittlePrints.ro periuțele de dinți disponibile sunt cele premium, ce țin cont și de design. Descoperiți spre exemplu periuțele de dinți cu un accesoriu de tip floare, care previne murdăria, nu lasă pasta de dinți dizolvată parțial sau nu lasă să se prelingă până la mâna copilului.

O altă variantă drăguță este cea cu mâner tip inel, o periuță de dinți de tip antrenament. Practic o veți alege pentru a încerca să obișnuiți bebelușul să folosească de unul singur un astfel de accesoriu.

Tips and tricks de la părinți adunate

Foarte mult contează ce impact va avea accesoriul primit. Așadar nu e de mirare că mulți dintre părinți caută mai întâi de toate acele periuțe de dinți cu design interesant.

Mai apoi țineți cont de faptul că un bebeluș sau un copil va imita efectiv ceea ce vede la părinții săi. Obișnuiți să creați un ritual cu spălatul pe dinți, iar acest lucru să implice pe toți membrii familiei. Repetați și insistați, în sensul în care nu ar trebui să treacă o zi fără să fi avut din nou și din nou acest ritual.

Spălatul pe dinți poate fi plăcut, o joacă sănătoasă pentru cei mici, dar depinde și de voi adulții în ce măsură vă străduiți în acest sens.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*