Home » Administratie » Hușenii vor avea un cinematograf modern! Lucrările de renovare se vor finaliza în luna septembrie

Hușenii vor avea un cinematograf modern! Lucrările de renovare se vor finaliza în luna septembrie

Cinematograful din municipiul Huși este într-un amplu proces de modernizare. Lucrările de renovare a clădirii se vor finaliza în cursul lunii septembrie, iar autoritățile locale se așteaptă ca hușenii să aprecieze această investiție.

„Am fost în zilele trecute cu cineva la Casa de Cultură și am primit aprecieri pentru modul în care a fost modernizată. Sper că și cinematograful o să arate conform cerințelor pe care le-am impus noi prin proiect”, a spus Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși.

Locația va fi echipată cu toate dotările necesare pentru a derula filme 3D, dar și pentru organizarea unor spectacole. Este vorna despre rețele de sonarizare moderne, izolare fonică pentru a nu deranja cu absolut nimic, un sistem de lumini performant.

„Dotările vor fi la cel mai înalt nivel, astfel încât să te poți relaxa în cele două – trei ore cât stai acolo. Dacă sunt persoane din municipiu care merg la Iași la cinema, înseamnă că hușenii își doresc să funcționeze și acest cinematograf. Pentru că altfel nu-l preluam de la Sahia, nu treceau zece ani până am găsit soluții de finanțare. Când l-am preluat știam că nu am bani, dar știam că am să-i găsesc. I-am găsit!”, a mai spus Ioan Ciupilan.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: