Home » Local » Planul Roșu de intervenție activat în urma unui grav accident în Vaslui. Două persoane au decedat, iar altele șapte sunt grav rănite

Planul Roșu de intervenție activat în urma unui grav accident în Vaslui. Două persoane au decedat, iar altele șapte sunt grav rănite

Un accident grav cu mai multe victime s-a produs seara trecută în zona localității Zorleni din județul Vaslui. Potrivit autorităților, o coliziune a avut loc între un TIR, o căruță și un autoturism, în urma căreia au rezultat nouă victime, dintre care două au decedat.

DSU precizează că a fost activat Planul Roșu pentru intervenția la fața locului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vaslui acționând pentru descarcerare, deblocare, evaluare și acordare de îngrijiri medicale și transport la unități medicale specializate. Din primele evaluări, pe lângă cele două persoane decedate, alte două persoane au suferit leziuni de cod roșu, iar cinci persoane au fost încadrate pe cod galben.
La fața locului, salvatorii au  intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, cinci ambulanțe SMURD și patru ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: