Home » Local » Un șofer din Galați a fost depistat pozitiv la cocaină, în timp ce conducea pe străzile Vasluiului!

Un șofer din Galați a fost depistat pozitiv la cocaină, în timp ce conducea pe străzile Vasluiului!

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.

Miercuri, 13 iulie 2022, ora 19:00, polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Călugăreni, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Galați, condus de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galați.

Întrucât acesta era agitat și manifesta un comportament euforic, a fost testat cu aparatul drug-test, pentru determinarea substanțelor psihoactive, bărbatul fiind depistat pozitiv la cocaină și benzodiazepină. Ulterior, a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Miercuri, 13 iulie 2022, ora 21:10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Decebal din orașul Negrești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, o motocicletă înmatriculată în județul Vaslui, condusă de către un bărbat de 22 de ani, din comuna Vulturești, județul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta deține permis de conducere însă acesta nu era corespunzător categoriei de vehicule din care făcea parte motocicleta.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fiind efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*