Home » National » Serviciu Salvamont, solicitat pentru a salva un turist care a suferit un accident vascular cerebral pe Transalpina

Serviciu Salvamont, solicitat pentru a salva un turist care a suferit un accident vascular cerebral pe Transalpina

Intervenție contracronometru pentru salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj solicitați să intervină că echipa de prim răspuns pentru acordarea primului ajutor unei persoane care a suferit un AVC pe Transalpina .
Au intervenit salvamontiștii aflați în serviciul de tură în Baza Salvamont Ranca cu o ambulanta Salvamont care au ajuns la victimă, i-au administrat oxigen și i-au menținut si monitorizat funcțiile vitale până la sosirea ambulanței SAJ.
Este a treia intervenție de astăzi a salvamontiștilor gorjeni, o intervenție a salvamontiștilor din Baza centrala Salvamont Tg Jiu, in masivul Valcan, și două intervenții în masivul Parâng soluționate de salvamontiștii din baza Ranca.
În cadrul acestor acțiuni o victimă a fost predată pentru transport ambulanțe SAJ și o victimă a fost transportată la spital direct cu ambulanța Salvamont Gorj.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*