Home » National » Un băiat de 19 ani a murit înecat după ce a vrut să se răcorească în apele Siretului

Un băiat de 19 ani a murit înecat după ce a vrut să se răcorească în apele Siretului

O nouă tragedie la scăldat s-a petrecut sâmbătă, în județul Galați. Un tânăr de doar 19 ani, de loc din comuna Nicorești, a intrat să se răcorească în apele Siretului, însă curenții puternici i-au adus sfârșitul. Băiatul plecase la scăldat cu alți trei prieteni, care au dat alarma atunci când amicul lor nu a mai ieșit la suprafață. În zadar l-au căutat scafandrii timp de trei zile, abia aseară trupul neînsuflețit a fost văzut plutind în Siret, în dreptul localității Cosmești.

„În cursul zilei trecute,  în jurul orei 17.00, un bărbat,  din comuna Nicorești, a sesizat Poliția Municipiului Tecuci despre faptul că, pe malul râului Siret, în zona comunei Cosmești, se află un cadavru de sex bărbătesc. La fața locului,  în urma primelor verificări,  polițiștii au stabilit că persoana decedată este un tânăr,  de 19 ani, din comuna Nicorești. În data de 16.07.2022, acesta ar fi mers la scăldat, în râul Siret, pe raza comunei Ionășești, împreună cu alte trei persoane și,  conform declarațiilor acestora, ar fi fost luat de un curent de apă și nu ar mai fi ieșit la mal”, informează polițiștii gălățeni.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul tânărului.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*