Home » Local » Un bărbat din Buhăiești a lovit o femeie, după care i-a furat bijuteriile. Agresorul a fost reținut de polițiștii din Negrești

Un bărbat din Buhăiești a lovit o femeie, după care i-a furat bijuteriile. Agresorul a fost reținut de polițiștii din Negrești

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un bărbat, în vârstă 24 de ani, din comuna Vulturești,  județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din localitatea Buhăiești, comuna Vulturești, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat, fapte comise în noaptea de 15/16 iulie 2022, în localitatea Buhăiești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în data de 15 iulie 2022, la ora 23:30, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, ar fi agresat fizic o femeie de 51 de ani, din aceeași localitate, lovind-o cu pumnii și picioarele. Totodată, bărbatul este bănuit că i-ar fi sustras persoanei vătămate mai multe bijuterii.

Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 18 iulie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: