Home » Local » „Specialist” în furturi! Polițiștii vasluieni au reținut un tânăr, după ce a spart sediul unei firme

„Specialist” în furturi! Polițiștii vasluieni au reținut un tânăr, după ce a spart sediul unei firme

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșireaa unei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea unui furt calificat, în municipiul Vaslui, în noaptea de 15/16 iulie 2022.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, în data de 16 iulie 2022, ora 04.00, bărbatul cercetat ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unui agent economic din strada Enăchiță Văcărescu, din suburbia Brodoc a municipiului Vaslui, de unde a sustras suma de 1.000 lei. Prejudiciul creat în urma săvârșirii infracțiunilor a fost recuperat integral.

În data de 23 iulie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat față de bărbatul măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ieri, 24 iulie 2022, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: