Home » Administratie » O nouă încercare! CL Vaslui declanșează procedura de selecție a membrilor Consiliului de Administrație de la Transurb

O nouă încercare! CL Vaslui declanșează procedura de selecție a membrilor Consiliului de Administrație de la Transurb

Consiliul Local (CL) Vaslui va dezbate în următoarea ședință ordinară un proiect de hotărâre privind aprobarea declanșării procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Administrație al SC Transurb Vaslui.

Mandatul membrilor CA la societatea de transport local s-a încheiat în luna aprilie 2022, motiv pentru care este necesară numirea Consiliului de Administrație care să asigure funcționarea societății.

Prefectura Vaslui a întos la CL Vaslui hotărâre privind numirea administratorilor provizorii la SC Transurb. Adresa privind reînoirea mandatelor membrilor Consiliului de Administrația al SC Transurb a fost primită în data de 28 iunie 2022.

Eduard Lăcătușu, secretarul Primăriei Vaslui, a spus că va întocmi un răspuns pe procedură și pe tot ceea ce a fost parcurs în cadrul Consiliului Local (CL). În cursul acestui an au fost trei hotârări pe care Prefectura Vaslui le-a întors la CL Vaslui. Însă pentru a debloca situația și a se numi membri în CA al SC Transurb s-a ales ca respectivele hotărâri să fie revocate. Mai exact, nu s-a mers în contencios administrativ pentru a vedea care parte are dreptate.

„Înainte ca răspunsul să fie trimis la Prefectura Vaslui, dumneavoastră o să vă pronunțați cu privire la aceste argumente pe care am să le invoc. Urmează ca în ședința din iulie să hotărâți cu privire la ceea ce urmează să facem. Fie revocarea hotărârii, fie manținerea hotărârii și, eventual, atacarea ei în contencios administrativ”, a spus Eduard Lăcătușu consilierilor locali.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*