Home » Local » Bărbat din Solești, reținut de polițiști! Infractorul a agresat mai multe persoane și le-a furat telefoanele

Bărbat din Solești, reținut de polițiști! Infractorul a agresat mai multe persoane și le-a furat telefoanele

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat din comuna Solești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată, comise în noaptea de 17/18 iulie 2022, în municipiul Vaslui.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 21 de ani, din comuna Solești, județul Vaslui, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie calificată și a două infracțiuni de lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că în data de 17 iulie 2022, la ora 23.00, aflat în municipiul Vaslui, zona străzii Decebal, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi deposedat, prin violență, o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 50 de ani, din Vaslui, de un telefon mobil și alte bunuri de valoare. Totodată, prezumtivul autor ar fi agresat și o tânără de 17 ani, care însoțea persoana vătămată.

Ulterior, în aceeași noapte, bărbatul cercetat ar fi agresat și deposedat, prin violență, o altă persoană vătămată, tânăr de 20 de ani, din Vaslui, de un telefon mobil.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor a fost estimat la 3.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 90 %. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 23 iulie 2022, poliţiştii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, Judecătoria Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: