Home » Local » Microbuz radiat din circulaţie, descoperit de polițiștii de frontieră de la vama Albiţa

Microbuz radiat din circulaţie, descoperit de polițiștii de frontieră de la vama Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un autovehicul neîmatriculat. 

În data de 25 iulie a.c., în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un bărbat cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 28 de ani, conducând un microbuz cu numere de înmatriculare specifice Lituaniei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de autorităţi, începând cu data de 01.06.2022.

Cu privire la cele constatate tânărul a declarant că a fost contactat de şeful lui care i-a transmis că trebuie să preia microbuzul dintr-o parcare din localitatea Râşeşti şi să îl transporte în R.Moldova.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cele două cauze sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: